Discover Budapest with Kajla!

Download the Kajla mobile app, play the game in the most beautiful and interesting locations in Budapest, and collect points!

Available in 4 languages:
EN DE CZ PL
AppStore GooglePlay

Where's Kajla?
  • EN
  • DE
  • CZ
  • PL
  • HOME
  • KAJLA APP
  • BUDAPEST BOOKLET
  • BALATON BOOKLET
  • Privacy Policy
  • Terms and Conditions
  • kajla.hu

Where's Kajla? © 2026

EN

Solutions

Content

  • Buda Castle - Save the wedding!
  • City Park - Runaways from the zoo
  • Hungarian Parliament Building – St Stephen’s Basilica - Message to the future

Buda Castle - Save the wedding!

1. Station - No. 2–4 Bécsi kapu Square (National Archives of Hungary, main entrance)

SOLUTION: book

2. Station - No. 6 Kapisztrán Square (Mary Magdalene Tower)

SOLUTION: sword

3. Station - No. 58 Úri Street (Forgách-Asbóth Palace)

SOLUTION: cake

4. Station - No. 2 Szentháromság Square (Matthias Church, in front of the Elijah Fountain)

SOLUTION: fireworks

5. Station - Szentháromság Square (Statue of St Stephen)

SOLUTION: silk mantle

6. Station - Szentháromság Square (Fisherman’s Bastion, top of the Schulek Stairs)

SOLUTION: ring


City Park - Runaways from the zoo

1. Station - 6-12 Állatkerti Promenade Budapest (Zoo and Botanical Garden, main entrance)

SOLUTION: elephant

2. Station - Heroes’ Square (in the centre of the semi-circles)

SOLUTION: lion

3. Station - Vajdahunyad Promenade (Ják Chapel, main entrance)

SOLUTION: seal

4. Station - Vajdahunyad Promenade (The Statue of Anonymous)

SOLUTION: hippo

5. Station - Olof Palme Promenade (The Park of the House of Music Hungary Musical playground)

SOLUTION: crane

6. Station - No. 1 Olof Palme Promenade (The House of the Hungarian Millennium - Rose Garden)

SOLUTION: zebra


Hungarian Parliament Building – St Stephen’s Basilica - Message to the future

1. Station - No. 1-3 Kossuth Lajos Square (Parliament Building, Danube River Bank)

SOLUTION: 2857

2. Station - Kossuth Lajos Square (opposite the Parliament Building)

SOLUTION: 2

3. Station - No. 16. Szabadság Square (former Adria Palace)

SOLUTION: 24

4. Station - No. 16. Szabadság Square (Reagan Statue)

SOLUTION: 100

5. Station - No. 9. Szabadság Square (Hungarian National Bank)

SOLUTION: 1000

6. Station - No. 1 Szent István Square (St Stephen’s Basilica)

SOLUTION: 4

  • Hungarian Tourism Agency
  • Hungary
  • Privacy Policy
  • Terms and Conditions
  • kajla.hu

Where's Kajla? © 2026

This website uses cookies. By accepting cookies you can make your browsing experience more convenient. By continuing to use this website, you consent to the use of cookies. More information

Choose Language

  • ENEnglish
  • DEGerman
  • CZCzech
  • PLPolish
Get Kajla passports here

Get Kajla passports here

Get Kajla stamps here

Get Kajla stamps here

Get Kajla passports and stamps here

Get Kajla passports and stamps here